Azbit Referans Kodu: G1TTWBC
Azbit Referans Kodu G1TTWBC $50 ve %20 indirim

Azbit Referans Kodu: G1TTWBC

Azbit Referans Kodu Nedir ? Azbit kayıt olurken referral ID alanına, sizi davet eden kişinin, G1TTWBC referans kodunu yazarak komisyon indirimli kayıt olmanızı sağlayan bölümdür. Referans ID: ömür boyu yapacağınız tüm alım satım işlemlerinde komisyon indirimi sağlar. Referans kodumuzu kullanarak hesap açtığınız taktirde. Diğer üyeler Azbit borsanın belirlemiş olduğu komisyon oranında işlem ücreti kesilirken sizden daha az kesinti uygulanacaktır. Size özel komisyon indirimi avantajı ile azbit.com linkine tıklayarak şimdi kayıt olun fırsatları kaçırmayın!

Azbit referans kodu nedir ?

Azbit borsasında alım satım yapabilmek için hesap oluşturmanız gerekir. Yeni kayıt olacak kullanıcılar E-posta ile şifrenizi belirledikten sonra, referans kodu bölümü yer alıyor. Azbit Referans kimliği bölümüne referans kodu: G1TTWBC yazabilirsiniz. Bu alanı isteğe bağlı şekilde boşta bırakabilirsiniz. Fakat referans kodu kısmını boş bırakmamanızı öneriyoruz. Eğer boş bırakırsanız kayıt olduktan sonra ekleyemiyorsunuz. Yani indiriminden yararlanma şansınız kalmıyor. Sadece kayıt sayfasında referans kimliği alanına G1TTWBC kodu yazarak hesap oluşturduğunuzda bu fırsattan yararlanabilirsiniz.

Azbit Referans Kodu Nasıl Eklenir ?

G1TTWBC Bu koda tıklayarak kayıt sayfasına gittiğinizde otomatik olarak referans bölümünü dolu şekilde gelecektir. Eğer koda tıklamadıysanız bu bölüm sizde boş gözükecektir. Azbit (https://azbit.com/sign-up/) web sitesinden veya mobil uygulamasının kayıt olma ekranında. E-posta ve şifrenizi oluşturduktan sonra “Referans ID” alanına, Azbit referans kodu G1TTWBC yazarak kayıt olduğunuzda komisyon indirimli hesabınız aktif olmuş olacaktır. Referans kodu bölümünü boş bırakırsanız standart komisyon ücreti ödemeye devam edersiniz.

Azbit Komisyon Oranları Nedir ?

Platformdaki komisyon ücretleri bir çok kripto para borsalarından daha uygundur. Standart bir kullanıcı kripto alım satım işlemlerinde %0,2 oranında komisyon kesintisi uygulanıyor.

İlginizi Çekebilir:  Gate.io Referans Kodu 4012332

binance
Azbit Referans Kodu Komisyon İndirimi En Yüksek Kaçtır ?

Azbit Komisyon İndirim oranı en yüksek %30’dur. Referans programı dahilinde G1TTWBC referans kodu ile indirim alabileceğiniz en yüksek oran şuan için %30 ile sınırlıdır. Azbit referans programı içerisinde daha yüksek oran bulunmamaktadır. Bu oran sizi davet eden tarafından belirlenir.

Azbit Referans Kodu Avantajları ?

Azbit referans kimliği avantajlarından en önemlisi, ömür boyu yaptığınız alım satım işlemlerinde %20 daha az komisyon ücreti ile ticaret yapabiliyor olmanız. Bu indirimin sağladığı avantajı normal üyelere kıyaslarsak. En büyük avantajınız yaptığınız işlemlerde onlardan daha fazla kar elde edebiliyor olmanız.

Örnek olarak 100.000₺ alım yapıldığında kar almak için komisyon ücretlerini baz alırsak:
Normal üye: 100.200₺ üzerinde satması gerekiyor.
Referanslı üye: 100.120₺ üzerinde satması yeterli.
Kısacası normal üye ile aynı işlemi bile yapsanız komisyon indiriminden dolayı, yukarıdaki örneği baz alarak 80₺ daha çok kazanmış oluyorsunuz.

Azbit Referans Kodu Sonradan Eklenebilir mi?

Azbit borsasına bir kez referans kodu kullanmadan kayıt olduysanız, sonradan hesabınıza eklemeniz mümkün değildir

Azbit referans kimliğini kayıt işlemi sırasında yazmayan kullanıcılar genellikle yeni hesap oluşturma işlemi yapıyor. Fakat hesap oluşturma sırasında kimlik doğrulaması gerektiği için eski hesabın kapatılması gerekir. 

Aksi durumda yeniden hesap oluşturamaz ve referans kodu giremezsiniz. Bunun için ilk olarak hesabınızı kapatmalısınız. Ancak iptal işlemi sonrasında yeniden hesap oluşturma işlemlerinin farklı riskler de barındırabilir. 

Fakat pek çok kullanıcı hesap kapatma ve yeniden referans kodu ile hesap açmada herhangi bir sorun yaşamadığını belirtmiştir. Bu nedenle tek yöntem hesap kapatarak yeniden oluşturmaktır. Referans kodu girilerek alınan indirimler için bu riski göze almak sizin tercihiniz. Veya herhangi bir sorun olması durumunda bir yakınınızın kimlik bilgileri ile onun adına yeni bir Azbit hesabı oluşturabilirsiniz. Bu sayede kayıt sırasında G1TTWBC referans kodunu girebileceksiniz.

Haberlerimizi instagram, Twitter, Facebook, Google Haberler, Telegram ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir Cevap Yazın