Kripto Korku ve Açgözlülük Endeksi Canlı Grafik - Coin Haberi

Kripto Para Piyasası

Piyasa adı
Piyasa fiyatı
Değişim (24S)
Hacmi (24S)
Son 7 Gün
En Çok Artanlar
Piyasa adı
Piyasa fiyatı
Değişim
En Çok Düşenler
Piyasa adı
Piyasa fiyatı
Değişim

Kripto Korku ve Açgözlülük Endeksi Canlı Grafikleri Ne Alama Gelir?

Kripto Paralar Korku ve Açgözlülük endeksi canlı grafikleri. Bitcoin gibi diğer büyük kripto para birimlerinin bir nevi duygusal davranışlarını yansıtan sistemdir. Bu grafiklerde 0 değeri “Aşırı Korku” , 100 değeri ise “Aşırı Açgözlülük” anlamına gelir. Kripto Para piyasası yükselmesiyle birlikte açgözlülük seviyesi artar, düştüğünde ise korku seviyesi artmaktadır. Kripto Endeksi panik satışlardan kaçınmayı amaçlar. Aşağıdaki grafiklerden Bitcoin (BTC) için güncel korku ve açgözlülük endeksini görebilirsiniz.

Kripto para borsalarında yaklaşık Güncel Bitcoin Fiyatı [crypto coins=”BTC” type=”text” show=”price”] USD’dir , Bitcoin toplam piyasa değeri [crypto coins=”BTC” type=”text” show=”market_cap”] ulaşmıştır. BTC/USD fiyatı gerçek zamanlı olarak güncellenmektedir. Bitcoin son 24 saatte [crypto coins=”BTC” type=”text” show=”percent”] değişime uğramıştır. Güncel olarak 100 doların karşılığı [crypto coins=”BTC” type=”text” show=”price” calc=”100″]BTC denk gelmektedir. Alım satım işlemleri için Binance veya Gate.io borsalarını tercih edebilirsiniz.

Başarılı alım satım yapan yatırımcılar kripto piyasasına para yatırmaya ya da birikimlerini satmaya yönelik kararlar alırken. Her zaman kararını destekleyici verilerin peşindedir. Grafikler incelenebilir, temel bilgiler analiz edilebilir ve piyasa duyarlılığı dikkate alınabilir. Fakat mevcut tüm ölçüt ve endeksleri incelemek zaman almaktadır. Kripto Korku Endeksi, duyarlılık ölçütlerini ve temel ölçütleri bir araya getirerek piyasa korkusu ve açgözlülüğü hakkında bilgi sunar. Yalnızca bu göstergenin dikkate alınması doğru olmaz. Fakat bu gösterge kripto para piyasalarındaki genel hissi anlamanıza yardımcı olabilir.

Endeks Nedir ?

Geleneksel olarak bir endeks, birçok veri noktasını alır ve bunları tek bir istatistiksel ölçümde bir araya getirir. Piyasa verilerinin ortalama bir ölçütüdür. Fakat benzerlikler bununla sınırlıdır. Kripto Korku Endeksi satın alabileceğiniz bir şey ya da herhangi bir finansal araç değildir. Bu endeks yalnızca analizlerinizi destekleyebilecek bir piyasa göstergesidir.

Bu web sitesinde verilen bilgiler, yatırım tavsiyesi, finansal tavsiye, ticaret tavsiyesi veya başka herhangi bir tavsiye teşkil etmez. Sitenin hiçbir içeriğini bu şekilde değerlendirmemelisiniz. Kriptohaberim.com, herhangi bir kripto para biriminin sizin tarafınızdan satın alınmasını, satılmasını veya elde tutulmasını önermez. Herhangi bir yatırım kararı vermeden önce kendi durum tespitinizi yapın ve mali danışmanınıza danışın.

Haberlerimizi instagramTwitterFacebookGoogle HaberlerTelegram ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.