Binance Altın Yumurta Etkinliği - En Az 10$ KAZAN - Coin Haberi
Binance Altın Yumurta Etkinliği

Binance Altın yumurtalar ile 1 Tam Bitcoin Hediyeyle 200.000 Doların Üzerinde BTC Ödülünü Paylaşın! Bu yıl Paskalya’yı kutlamak amacıyla, Etkinlik Dönemi boyunca Binance’e kayıt olan yeni kullanıcıları karşılamak için “Altın Yumurta” hediyesini duyurdu. 200.000 $’ın üzerinde Bitcoin havuzundan pay almak için şimdi aşağıdaki butondan kayıt olun!

Altın Yumurta Etkinliği Nasıl Katılınır?

  1. Binance borsasına bu linkten kayıt olun https://www.binance.com/register.
  2. Seviye 2 Kimlik doğrulama (KYC) tamamlayın.
  3. Etkinlik Dönemi boyunca herhangi bir spot veya marj işlem çiftlerinde toplam en az 50$ değerinde işlem yapın.

Ödüller: Yukarıdaki adımları tamamlayan her kullanıcı Altın yumurtasını kırabilir ve en az 10$ değerinde Bitcoin kazanacaktır

Şartlar ve Koşullar

Altın Yumurta Hediyesi hoş geldin hediyeleri sınırlıdır ve nitelikli kayıt sonrasında ilk gelen alır esasına göre otomatik olarak dağıtılacaktır.

Etkinlik Dönemi boyunca Binance’e Altın Yumurta Çekilişi hoş geldin hediyesi bağlantısı aracılığıyla kaydolan nitelikli bölgelerden kullanıcılar, ilgili hoş geldin hediyelerini almak için 30.04.2024 13:00 (UTC) tarihinden önce KYC’yi tamamlamalıdır.

Binance Altın Yumurta
  • Binance , dağıtım için kullanılan BTC/USD döviz kuru olarak 65.000 $’ı kullanacak . Alınan ödülün gerçek değerinin piyasadaki dalgalanmalara bağlı olarak değişebileceğini lütfen unutmayın.
  • Lütfen Binance Uygulamasına giriş yapın ve Hesap Merkezi > Daha Fazla Hizmet > Hediye ve Kampanya > Hediyelerim’e giderek aldığınız hoş geldin hediyenizi kontrol edin. Daha fazla bilgi edinmek için Binance Hediyelerini Kullanma Hüküm ve Koşullarını okuyun.
  • Kullanıcılar yalnızca hoş geldin hediyesinden aldıkları jetonları takas edebilir. Kullanıcı hoş geldin hediyesini aldıktan sonra herhangi bir spot ve marjin ticaret çiftinde toplam işlem hacmi 50 USDT’ye eşdeğer olana ulaşana kadar tokenlar kullanıcının hesabından çekilemez.
  • KYC’nin tamamlanması ve gerekli toplam işlem hacminin birikmesi üzerine, hoş geldin hediyesi tokenlarının kilidi açılacak ve ertesi gün saat 07:00’den (UTC) itibaren kullanıcılar tarafından çekilebilecektir.
İlginizi Çekebilir:  Binance Referans Kimliği: B4RRR778

BTC token kuponu ödülü , Faaliyetin sona ermesinden sonraki 30 gün içinde dağıtılacaktır .

  • Kullanıcılar Profil > Ödül Merkezi aracılığıyla giriş yapabilecek ve jeton kuponu ödüllerini kullanabilecekler.
  • Token kuponunun geçerlilik süresi dağıtım gününden itibaren 14 gün olarak belirlenmiştir. Kuponun nasıl kullanılacağını öğrenin.
Haberlerimizi instagram, WhatsApp, Telegram, Twitter, Google Haberler ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir Cevap Yazın