Binance Bitcoin Fiyatını Tahmin Et 2500$ ve Tesla Kazan - Coin Haberi
binance bitcoin fiyatını tahmin et
Binance yeni etkinliği ile Bitcoin fiyatını tahmin edin 0.05 BTC yani 80.000 TL kazanma fırsatını kaçırmayın. Haftalık Görevleri yaparak ise ekstra Tesla Model Y kazanabilirsiniz.

Binance Bitcoin Fiyatını Tahmin Et Etkinliği

Binance, vadeli işlemler nihai mücadelesi başlığı altında Tesla Model Y ve toplamda 1.4 BTC paylaşacağı etkinliği duyurdu. Bu etkinlikte Günlük BTC fiyat tahmininizi yazarak her gün katılabilirsiniz. Haftalık görevleri yaparak Tesla sahibi olabilirsiniz.
Vadeli İşlemler Nihai Mücadelesi etkinlikleri içeriği:
  • Günlük BTC Fiyat Tahmini : Promosyon Döneminin her günü için 0,05 BTC token kuponu kazanmak için BTCUSDT Sürekli Sözleşmesinin işaret fiyatını günlük olarak ertesi gün saat 14: 00’te (UTC) tahmin edin.
  • Haftalık Tesla Mücadelesi: Altın Bilet almak için görevleri tamamlayın ve Promosyon Döneminin her haftasında bir Tesla Model Y kazanma şansını yakalayın.

Bitcoin Fiyat Tahmin Et Nasıl Katılırım?

Etkinliğe katılmak oldukça basit hiç bir koşul gerektirmez. Aşağıdaki adımları uygulayarak veya sizler için hazırladığımız videoyu izleyerek etkinliğe kolayca katılabilirsiniz.
  • Adım 1 : Binance Vadeli İşlemler hesabınıza giriş yapın. Henüz Binance Vadeli İşlemler hesabınız yoksa lütfen buradan kaydolun.
  • Adım 2 : Promosyon sayfasında BTCUSDT Sürekli Sözleşmesinin fiyatını ertesi gün saat 14:00’te (UTC) tahmin edin .
  • Adım 3 : Haftalık Mücadelelere katılmak ve Altın Bilet almak üzere görevleri tamamlamak için [Katıl] düğmesine tıklayın.

Günlük BTC Fiyat Tahmini Nedir?

Promosyon Döneminin her günü için (yani ertesi gün 14:00 UTC’den 13:00 UTC’ye kadar ), uygun kullanıcılar BTCUSDT Sürekli Sözleşmesinin işaret fiyatı için saat 14:00’te (UTC) bir fiyat tahmini gönderebilirler. ertesi gün . Promosyon Döneminin her günü için en doğru fiyat tahminini sunan kullanıcı, 0,05 BTC token kuponu almaya hak kazanacaktır.
İlginizi Çekebilir:  Kripto Paralarınızı Güvende Tutmanın 5 Etkili Yolu
Bir gün için birden fazla kullanıcının en doğru fiyat tahminini sunması halinde, fiyat tahminini daha erken yapan kullanıcı günün kazananı olarak kabul edilecektir. Her kullanıcı, Etkinlik A’da birden fazla ödül almaya hak kazanabilir ve 28 günlük Promosyon Dönemi boyunca  en fazla 28 benzersiz kazanan katılımcı olabilir.

Haftalık Tesla Mücadelesi Nedir?

Kullanıcılar ayrıca Promosyon Döneminin her haftası için (yani Pazar 14:00 UTC’den bir sonraki Pazar 13:59 UTC’ye kadar ) Haftalık Tesla Mücadelesinde aşağıdaki görevlerden herhangi birini tamamlayarak Altın Biletler kazanabilirler . her biri benzersiz bir sayısal tanımlayıcı.

Promosyon Dönemi boyunca her haftanın sonunda (yani Pazar 13:59 UTC), Binance Vadeli İşlemler, BNB Beacon Chain’in blok hash değeriyle eşleşen ardışık en fazla aynı rakama sahip Altın Bileti elinde bulunduran bir kullanıcıyı seçecektir. 50.000 $ değerinde bir Tesla Model Y alacaksınız . Daha fazla bilgi için BNB Beacon Zinciri Hash Değerine Göre Ödül Seçimi Kurallarına bakın .

Üstelik Binance, Promosyon Dönemi boyunca her haftanın sonunda en az bir Altın Bilet sahibi olan 1.000 katılımcıyı her biri 5 USDT’lik işlem ücreti indirim kuponu ile ödüllendirecek. Bir kullanıcının ne kadar çok Altın Bileti varsa, ödül kazanma şansı da o kadar yüksek olur!

Haberlerimizi instagram, WhatsApp, Telegram, Twitter, Google Haberler ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir Cevap Yazın