Binance TR Kayıt Olun $20 Kazanın 2024
Binance TR Kayıt Olun $20 Kazanın
Binance TR Yeni üyelere özel sınırlı sayıda düzenlediği etkinlikte kayıt olan ilk 1000 kişi için ödül dağıtıyor. trbinance.com kayıt olun ve 20 USDT kazanma fırsatını kaçırmayın. Binance TR, sunduğu basit ve hızlı arayüzü ile işlemlerinizi daha hızlı, etkili ve keyifli hale getirerek, hem yeni hem de profesyonel yatırımcılara uygun bir dijital varlık işlem ortamı sunmaktadır.

Binance TR Nasıl Kayıt Olunur?

Binance TR’ye kayıt olmak için, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  1. Binance TR’nin resmi web sitesi trbinance.com gidin veya Binance TR uygulamasını indirin.
  2. Sağ üst köşedeki [Kayıt Ol] butonuna tıklayın.
  3. Kayıt yöntemi olarak e-posta adresinizi, telefon numaranızı veya Apple/Google hesabınızı seçin.
  4. Hesabınız için güvenli bir şifre oluşturun. Şifreniz, bir büyük harf ve bir rakam da dahil olmak üzere en az 8 karakter içermelidir.
  5. Referans Kimliği bölümüne A41441Y7 kodunu girin. Bu kod, Binance TR’nin sunduğu komisyon indirimi kazanmanızı sağlar. Bu sayede, her işleminizde daha az komisyon ödersiniz ve daha fazla kar elde edersiniz.
  6. Hizmet Koşulları ve Gizlilik Politikası’nı okuyup kabul edin, ardından [Kişisel Hesap Oluştur] butonuna tıklayın.
  7. E-postanıza, telefonunuza veya Apple/Google hesabınıza 6 haneli bir doğrulama kodu gönderilecektir. 30 dakika içinde kodu girin ve [Gönder] butonuna tıklayın.
  8. Tebrikler! Binance TR hesabınızı başarıyla oluşturdunuz.

Binance TR hesabınızı oluşturduktan sonra, hesabınızın güvenliği için en az bir çeşit iki faktörlü kimlik doğrulamasını (2FA) etkinleştirmenizi şiddetle öneririm. Ayrıca, P2P alım satımı yapabilmek için Kimlik Doğrulaması’nı tamamlamanız gerektiğini lütfen unutmayın.

Binance TR Avantajları Nelerdir?

Binance TR, dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’in Türkiye’de faaliyet gösteren resmi platformudur. Binance TR’nin avantajlarından bazıları şunlardır:

  • Güvenilir ve kullanıcı dostu: Binance.com gibi Binance TR de varlıklarınızın ve kişisel bilgilerinizin güvenliğine öncelik verir ve sizi korumak için dünya lideri güvenlik önlemleri kullanır. Bu doğrultuda 2023 senesinde, bilgi güvenliği yönetim sistemi sertifikası olan ISO 27001 ile kişisel verilerin yönetim sistemi sertifikası olan ISO 27701 almaya hak kazanılmıştır.
  • Kolay Para Yatırma/Çekme: Binance TR ile Türk Lirası dahil varlıklarınızı ihtiyacınız olduğu zaman anlaşmalı olduğumuz 7 banka (Ziraat Bankası, Vakıfbank, İş Bankası, Akbank, Fibabanka, Şekerbank ve Türkiye Finans Katılım Bankası) aracılığı ile 0 komisyon ile kolayca yatırabilir ve çekebilirsiniz. 
  • Düşük komisyon oranları uygulaması. Binance TR, kripto para alım satımında %0,1’den başlayan düşük komisyon oranları sunar. Ayrıca, Binance TR’nin kendi kripto parası olan BNB’yi kullanarak işlem yapan kullanıcılar, ekstra %25 indirim kazanabilir.
  • Çeşitli kripto para seçenekleri sunması. Binance TR, kullanıcılarına 150’den fazla kripto para seçeneği sunar. Bu kripto paralar arasında Bitcoin, Ethereum, Ripple gibi popüler olanların yanı sıra, daha az bilinen ama potansiyeli olan kripto paralar da bulunur.
  • Hızlı ve pratik işlemler: Hızlı Menü ve Kolay Al/Sat gibi ürünler kullanıcı dostu ve kolay işlem yapabilme fırsatı sağlar.
  • 7/24 Türkçe Müşteri Destek Hizmeti: Binance TR, sorularınızın hızla çözüme kavuşturulması için her an yardımcı olmaya hazırdır.
  • Binance.com ile entegrasyon sağlaması. Binance TR, Binance.com ile entegre bir şekilde çalışır. Bu sayede, kullanıcılar Binance TR cüzdanlarından Binance.com cüzdanlarına ücretsiz ve anında kripto para transferi yapabilir. Böylece, Binance.com’un sunduğu daha fazla kripto para, işlem çifti ve işlem moduna erişebilir.
İlginizi Çekebilir:  Binance Yeni Yıla Özel Referans Teklifi Gizemli Kutular 300.000$ Kazanın

Binance TR’nin avantajlarını kısaca anlattım. Binance TR ile ilgili daha fazla bilgi almak için, Binance TR’nin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Binance TR ile ilgili başka bir sorunuz varsa, lütfen yorum bırakın.

Binance TR’de Hangi Kripto Paralar Var

Binance TR’de, Türk Lirası ile Bitcoin, Ethereum, Ripple ve diğer 50’den fazla kripto para alabilirsiniz. Ayrıca, Binance TR’nin sunduğu P2P alım satım özelliği sayesinde, diğer kullanıcılarla doğrudan kripto para alışverişi yapabilirsiniz. Binance TR’nin desteklediği kripto paraların tam listesini buradan görebilirsiniz.

Binance TR ile kripto para alım satımı yapmak için, hesabınızı oluşturduktan sonra, Kripto Al sekmesine tıklayabilirsiniz. Orada, istediğiniz kripto parayı seçebilir, almak istediğiniz miktarı belirleyebilir ve ödeme yönteminizi seçebilirsiniz. Ödemenizi tamamladıktan sonra, kripto paranız Binance TR cüzdanınıza yansıyacaktır. Binance TR ile kripto para alım satımı yapmanın avantajlarından biri de, Binance TR cüzdanınızdan Binance.com cüzdanınıza ücretsiz ve anında kripto para transferi yapabilmenizdir. Bu sayede, Binance.com’un sunduğu daha fazla kripto para, işlem çifti ve işlem moduna erişebilirsiniz.

Binance TR Alım Satım Nasıl Yapılır?

Binance TR’de alım satım yapmanın yollarından en yaygın olanı Spot alım satımdır. Spot işlemleri kripto paraları güncel piyasa fiyatından alıp satmanızı sağlar. 

Spot alım satım yapmak için, Binance TR web sitesi ya da uygulamasında [Spot] sekmesine gidin. Bir alım satım çifti seçin, örneğin BNB/USDT. Alım satım çiftleri nedir? [Al] ya da [Sat] sekmesine tıklayın ve emir türünü seçin. Emir türleri nelerdir? Almak ya da satmak istediğiniz fiyatı ve tutarı girin. [BNB Al] ya da [BNB Sat] butonuna tıklayın. Emrinizi onaylayın. Emriniz gerçekleştiğinde, kripto paranız Binance TR cüzdanınıza yansıyacaktır. Spot alım satım nasıl yapılır?

Haberlerimizi instagram, WhatsApp, Telegram, Twitter, Google Haberler ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir Cevap Yazın