Bybit BBL Launchpad Nasıl Katılırım? - Coin Haberi
bybit launchpad bbl

Bybit Launchpad Projesi Beoble (BBL) tanıttı! BBL launchpad, Bybit kullanıcılarının yeni ve heyecan verici kripto projelerine erken erişim sağlamalarına olanak tanır. Anlık Görüntü Alma Dönemi: 23 Şubat 2024, 03.00 (TSİ-gece) – 28 Şubat 2024, 02.59 (TSİ-gece)

Bybit Launchpad Nedir?

Bybit launchpad, Bybit kullanıcılarının yeni ve heyecan verici kripto projelerine erken erişim sağlamalarına olanak tanır. Bybit launchpad, hem proje geliştiricilerine hem de yatırımcılara fayda sağlar. Yatırımcılar Bybit launchpad sayesinde, yeni ve potansiyel olarak yüksek getirili kripto projelerine erken erişim elde edebilir, projeleri destekleyebilir ve proje tokenlerini alabilirler.

Bybit BBL Launchpad Nasıl Katılınır?

Her Launchpad projesi; Anlık Görüntü Alma, Katılım, Dağıtım ve Lansman Dönemi olmak üzere dört aşamadan geçer. Dilerseniz Launchpad’e iki farklı yöntemle; yani MNT veya USDT tokenleri taahhüt ederek katılabilirsiniz.

BBL launchpad’e katılmak için aşağıdaki adımları izlemeniz gerekir:

  1. Bybit borsasına kaydolun. Bybit borsasına kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz. Referans kodunız: coinhaberi
  2. Bybit cüzdanınıza MNT veya USDT yatırın. Bybit launchpad’e katılmak için cüzdan bakiyenizin belirli bir miktar MNT veya USDT içermesi gerekir. Bu miktar, her launchpad projesi için farklı olabilir. MNT veya USDT yatırmak için buraya tıklayabilirsiniz.
  3. Bybit launchpad sayfasını ziyaret edin. Bybit launchpad sayfasında, mevcut ve gelecek launchpad projelerini görebilirsiniz. Her projenin başlangıç ve bitiş tarihleri, token dağıtım miktarı, fiyatı ve diğer detayları bulunur. Bybit launchpad sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
  4. Katılmak istediğiniz launchpad projesini seçin. Bybit launchpad sayfasında, katılmak istediğiniz projeyi seçebilirsiniz. Projeye tıklayarak, projenin hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca, projeye katılmak için gereken MNT veya USDT miktarını ve taahhüt süresini görebilirsiniz.
  5. MNT veya USDT taahhüt edin. Projeye katılmak için, cüzdanınızdaki MNT veya USDT’yi taahhüt etmeniz gerekir. Taahhüt etmek için, projenin sayfasında bulunan “Taahhüt Et” butonuna tıklayabilirsiniz. Taahhüt ettiğiniz MNT veya USDT, projenin bitiş tarihine kadar cüzdanınızdan çekilemez. Taahhüt ettiğiniz MNT veya USDT miktarı, alacağınız proje tokeni miktarını belirler.
  6. Proje tokenlerinizi alın. Projenin bitiş tarihinden sonra, taahhüt ettiğiniz MNT veya USDT karşılığında proje tokenlerinizi alabilirsiniz. Proje tokenlerinizi almak için, projenin sayfasında bulunan “Token Al” butonuna tıklayabilirsiniz. Proje tokenleriniz, Bybit cüzdanınıza otomatik olarak yatırılacaktır.

Bybit launchpad’e katılmak, yeni kripto projelerine erken erişim sağlamanın ve potansiyel olarak yüksek kazanç elde etmenin bir yoludur. Ancak, launchpad projelerine katılmak her zaman risklidir. Projelerin başarılı olacağının veya token fiyatlarının artacağının garantisi yoktur. Bu nedenle, launchpad projelerine katılmadan önce, projeleri iyi araştırmanız ve kendinizi üzemeyecek miktarda yatırım yapmanız tavsiye edilir. Bol kazançlar.

Bybit Launchpad USDT ile Katılma

USDT yöntemiyle katılımda bilet sistemi geçerli oluyor ve bilet/biletler kazanarak çekilişe dahil ediliyorsunuz. En az 1 bilet en fazla ise 4 bilet kazanabilirsiniz. (Ekstra bilet kazanımı için resmi inceleyebilirsiniz) Kazandığınız biletlerle çekilişe dahil oluyorsunuz ve çekiliş sonucunda biletiniz kazanırsa kazanan her bir bilet için 250 $BBL alım hakkına sahip oluyorsunuz.

İlginizi Çekebilir:  Binance Launchpool XAI Coin Ön Satışı Başlayacak

Bybit Launchpad MNT ile Katılma

MNT yöntemiyle katılımda herhangi bir çekiliş olmadan MNT katılımı için açılan havuzdan pay alıyorsunuz. Minimum 50 $MNT ortalamaya sahip olmak kaydıyla tuttuğunuz $MNT miktarı ne kadar yüksek olursa havuzdan alacağınız pay yükselirken, kullanıcılar tarafından taahhüt edilen toplam MNT miktarı arttıkça havuz bölüneceği için payınız düşecektir.

bybit daha fazla launchpad bileti

Bybit Launchpad Kazançları Nasıl Hesaplanır?

USDT Kazanç Hesaplama: USDT ile katıldıysanız ve kazanan bilet ya da biletleriniz varsa her bir kazanan biletiniz için 7.5 USDT (250*0,03 USDT= 7.5 USDT) kilitlediğiniz USDT’lerden kesilerek hesabınıza USDT + kazandığınız BBL miktarı kadar yansıtılır. ( Örneğin kullanıcı 3 biletle girip tek bir bileti kazandıysa: 92,5 USDT + 250 BBL şeklinde geri alacaktır ). Herhangi bir biletiniz kazanmazsa kilitlediğiniz 100 USDT’nin kilidi olduğu gibi açılacaktır.

MNT Kazanç Hesaplama: MNT ile katıldıysanız dağıtım döneminde ortalamanız üzerinden size tahsis edilen $BBL lansman fiyat üzerinden çarpılarak MNT’nizden kesilir ve kalan MNT bakiyeniz + kazandığınız $BBL miktarı hesabınıza yansıtılır.

Bybit Launchpad Koşulları ve Şartları

  1. Hesabınızda minimum 1.seviye kimlik doğrulaması yapmalısınız.
  2. Anlık görüntü dönemi başlamadan ( 23 Şubat 2024, 03.00 (TSİ-gece) ) Bybit hesabınıza minimum 50 MNT veya 100 USDT yatırmalısınız ve bu tutarı Görüntü Alımı Dönemi tamamlanana kadar (28 Şubat 2024, 02.59 (TSİ-gece)) hesabınızda tutmalısınız.
  3. Görüntü alımı başlamadan önce ilgili tutarları yatırmanız ve görüntü alım dönemi tamamlanana kadar bekletmeniz durumunda 120 saatlik/5 günlük ortalamanız değişmeyecektir. Fakat görüntü alımı başladıktan saatler veya günler sonra yatırım işlemini yaparsanız 50 MNT veya 100 USDT tutarları yeterli olmayacaktır çünkü 120 saatlik görüntü alımının ortalaması alınmaktadır.
  4. Anlık görüntü döneminin tamamlanmasıyla birlikte başlayan Katılım Dönemi içerisinde Bybit Launchpad’e giderek taahhüt yani kilitleme işlemi yapmalısınız, taahhüt işlemi yapılmadığı takdirde katılımınız başarısız olacaktır.
  5. Katılım dönemi 28 Şubat 2023, saat 06.30’da başlar ve aynı gün 13.59’da biter. Katılımın tamamlanması için bu işlemin yapılması gerekmektedir.
Yukarıdaki adımdan sonra sizin yapmanız gereken bir şey kalmıyor. 28 Şubat 14.00 – 15.00 saatleri arasında hak kazanımları ve dağıtımlar gerçekleşir.
  • Anlık Görüntü Alma Dönemi: 23 Şubat 2024, 03.00 (TSİ-gece) – 28 Şubat 2024, 02.59 (TSİ-gece)
  • Katılım Dönemi: 28 Şubat 2024, 06.30 – 13.59 TSİ
  • Dağıtım Dönemi: 28 Şubat 2024, 14.00 – 15.00 TSİ
  • Listeleme: BBL/USDT 28 Şubat 2024 15.00’te TSİ listelenecek.
Haberlerimizi instagram, WhatsApp, Telegram, Twitter, Google Haberler ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir Cevap Yazın